Dags för en ny recension!

Posted on

Egentligen hade vi tänkt recensera Dingo Pictures’ ”Pochahontas” i början av sommaren. När vi skulle titta på den och skriva anteckningar hade den dock blivit nedtagen ifrån YouTube, och eftersom vi inte hade den på VHS fick vi ta en annan Dingo Picturesfilm istället, ”Ringaren från Notre Dame”. Inte långt efteråt var vi inne i en secondhandbutik för att köpa rekvisita till Mystikhörnan, och där hittade vi ett exemplar av skitfilmen på VHS! En timme senare hittade vi mycket lägligt en till VHS i en annan secondhand, men vi köpte bara den första. 😛

Så nu har det blivit dags för ”Pochahontas”-recensionen till slut! Detta är dock den sista recensionen av en animerad film på ett ganska bra tag, eftersom vi gjort så många på sistone: Bionicle 2, Ringaren från Notre Dame, Barbie och nu denna. Men vem vet, det kanske blir någon ny Dingo Pictures-recension nästa år!

Nåväl, håll till godo!
.

Annonser

One thought on “Dags för en ny recension!

    Elsa Boye said:
    30 september, 2013 kl. 11:59

    Den här recensionen fick mig att nästan kissa på mig av skratt. Jag fick ont i magen och kunde inte andas på flera minuter(typ…). Tack för detta, ni är grymt bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s