That’s a wrap!

Publicerat den

THAT'S A WRAP

Idag har vi filmat de allra sista bitarna av Mystikhörnan 7 och 8, så nu är det bara lite redigering kvar innan serien är helt klar! Vår ursprungliga plan var att hela serien skulle vara filmad, klippt och släppt i april-maj i år, men det sket sig ganska rejält som ni märker! Anledningen var dels att vi underskattade hur mycket jobb serien skulle kräva, dels att vi hade mindre tid än förra året (mycket p.g.a. att Basse, som skriver och regisserar serien, började plugga strax efter vi släppt första avsnittet), och dels på grund av vädret; vi har seriöst fått avbryta minst två ganska stora, planerade inspelningar p.g.a. regn! Men nu är filmandet över och endast klippning återstår, sedan är årets stora projekt (förutom alla recensioner då) äntligen färdigt! 😀

Avsnitt 7 släpps redan imorgon, och avsnitt 8 kommer en vecka efteråt, på söndag den 24!

2 reaktioner till “That’s a wrap!

  GuldGöran sade :
  16 november, 2013 kl. 22:00

  Tycker faktiskt ni ska försöka göra lite mer saker än endast Felix Recenserar. BRIS känns som om ni lagt på hyllan lite halvt, och efter Mystikhörnan har ni inte uttalat er om andra projekt ni funderat på att påbörja.

  Föresten, eftersom Felix glömde bort sin ask.fm en halvtimme efter han reggat sig (nästan iaf), så har jag en fråga till hela MFC; Paulo Roberto eller Nic Schröder?

   Basse svarade:
   24 november, 2013 kl. 01:07

   Vi har en hel del idéer till projekt utöver Felix Recenserar, och vi kommer genomföra flera av dem nästa år: bland annat planerar vi en uppföljare/andra säsong till Mystikhörnan, och en helt ny serie med annat tema och upplägg. BRIS kommer vi fortsätta med ganska sporadiskt nästa år, kanske med 4-5 avsnitt totalt som i år. Dessutom har vi samlat på oss en hel del sketchidéer och annat det senaste året, så vi kanske gör något av dem också… om vi har tid!

   Vad gäller Paolo VS Nic är det svårt att välja… men jag skulle gärna se dem duellera i en överdriven ungdoms/streetfighterfilm! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s