Ny recension till slut!

Publicerat den

Nu är den nya recensionen till slut ute, efter en massa strul och renderingsproblem! Denna gång ser Felix på Sune på Bilsemester, en av de sämsta svenska filmerna på senare tid, och en av de slarvigast genomförda filmerna vi sett!

2 reaktioner till “Ny recension till slut!

  GuldGöran sade :
  30 september, 2014 kl. 17:03

  Härligt med en så lång recension! Måste säga att den var väldigt rolig också! Ja inte sunes bilsemester då men er recension.

  Jag har bara ett litet problem. Felix förklarar att när killen spelar fel låt i kyrkan att brudgummen tittar åt fel håll! Men han tittar faktiskt åt rätt håll. Kolla på brudparet i ca 4:34 när man får se dem titta ut i publiken. Kvinnan är närmare kameran än mannen. Mannen tittar sedan åt kvinnans håll, och som ni ser i ”överblicksbilden” 4:37 så ser man att skulle de vända sig mot publiken skulle mannen vara tvungen att titta ”förbi” kvinnan för att se på tjejen från den förra filmen, och då även gitarristen.

  Jag vill inte försvara en sån här framkrystad monstrositet, skiten är horribelt filmat och klippningen är helt ologisk, men han tittar faktiskt åt rätt håll.

   Basse svarade:
   29 oktober, 2014 kl. 21:24

   Måste ha missat din kommentar när det begav sig!

   Det du säger kan nog stämma! Jag kollade på scenen igen i sin helhet, och problemet är att det inte finns någon bild där de vänder sig mot publiken, så vi tog för givet att de fortfarande tittade framåt. Antar att vi inte varit på tillräckligt många bröllop för att förstå sånt automatiskt. 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s