Två nya videos!

Publicerat den Uppdaterat den

Det har blivit lite dåligt med uppdateringar här, men nu kommer en hur som helst! Sedan senast har vi släppt två nya videos: ett avsnitt av Midnatts-Let’s Play, där vi kör det ganska meningslösa men rätt roliga RISK II, och ett nytt avsnitt av BRIS där Basse lagar fruktansvärd fruktsallad med lite fruktsalladsdressing!

2 reaktioner till “Två nya videos!

  GuldGöran sade :
  10 maj, 2015 kl. 15:18

  Hej! Jag har märkt ändringen ni gjort på er hemsida. Ärligt talat tycker jag att den förra var bättre. Det var väldigt mycket enklare att hitta era äldre videos än att behöva gå igenom youtube eftersom alla era videos inte har kategoriserats i spellistor där, dessutom så brukade jag titta på era videos på den här hemsidan istället för youtube. Färre kommentarer och allt var enklare att hitta. Jag förstår naturligtvis om ni inte vill jobba med att uppdatera den för att så få besöker den men ni ska ändå veta att jag gärna ser återkomsten av alla klipp här pga lätthet att hitta allt, och för att se i vilken ordning avsnitten av Felix recenserar släppts i 🙂

   Basse svarade:
   11 maj, 2015 kl. 00:00

   Tack för responsen! Vår tanke är, precis som du skrev, att göra hemsidan enklare att uppdatera, och det är därför vi ändrat det. Vi har inte helt bestämt oss för hur hemsidan ska vara uppbyggd än, så för tillfället är detta mest på prov. Det är möjligt att det stora videoarkivet kommer tillbaka, i någon form!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s