Gott (försenat) Nytt År!

Publicerat den

Vi har varit rätt dåliga på att posta allt nytt vi gjort här den senaste månaden, som en del kanske märkt! Vi har haft fullt upp med Felix Recenserar-julkalendern och vår längsta nyårsvideo hittills, och därefter har vi (efter sex månader med knappt en dag ledigt) varit lite lediga! Vi har fortfarande ”jullov”, men jag tänkte att jag kunde slänga ihop en lite uppdatering här ändå!

Sedan sist så har vi släppt en hel Felix Recenserar-julkalender, ett julspecial av BRIS, en Gott Nytt År-video med ca 40 minuters bonusmaterial och lite info om det kommande året, två vloggar och ett nytt Biosnack! Nu är dock alla sidor på hemsidan uppdaterade med länkar, för de som kan ha missat dem när de kom ut på YouTube!

Under det kommande året kommer vi fortsätta med Felix Recenserar & Recenspelar som vanligt, från och med den 7 respektive 28 februari! De kommer gå varannan vecka respektive var fjärde vecka, som vanligt! Vi har också tänkt göra en lite längre säsong av BRIS med runt 8 avsnitt, och denna kommer att börja släppas i samband med att BRIS-kokboken blir färdig så att den går att köpa! När exakt detta blir av vet vi inte ännu, men vi hoppas och siktar på att det ska bli i april-maj! Vårt släppschema är uppdaterat t.o.m. februari, och mer kommer när vi planerat lite noggrannare!

En reaktion till “Gott (försenat) Nytt År!

    Emelie sade :
    16 januari, 2016 kl. 09:06

    Kommer det komma en felix recenspelar på julkalenderspelet sprak och de magiska kristallerna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s