Uppdatering om Kärlek 3000 & Felix Recenserar

Publicerat den

De senaste dagarna har vi försökt komma i kontakt med filmbolaget Minali, som tagit ner vår recension av deras film Kärlek 3000, men inte fått något svar. De har nu fram till den 15:e att ta den här dispyten vidare, annars får vi automatiskt tillbaka alla funktioner vi haft tidigare (som att kunna lägga upp videos på över 15 minuter), och recensionen kommer upp igen.
 
Ifall inget oförutsett händer så kommer vi därför lägga upp den nya recensionen, som skulle släppts förra veckan, på söndag den 17:e! Recensionen som skulle släppts den dagen skjuter vi fram en vecka! Vill ni se alla förändringar, eller bara få en överblick över vad vi kommer släppa den närmaste framtiden, så kan ni spana in vårt släppschema!
 
Och sist, men inte minst, några roligare nyheter:
 
 • Felix Recenspelar kommer ut imorgon precis som planerat, tack vare att videon är kortare än 15 minuter!
 • Idag har vi filmat ett avsnitt av Midnatt’s Let’s-Play tillsammans med DunderHumor och Psykakuten där vi spelar Age of Empires II! Något släppdatum finns inte än dock, eftersom vi inte har en aning om hur lång tid det kommer ta att klippa (att det är ca 2 timmar material från 6 olika perspektiv gör att det nog lär ta ett tag!)
 • De senaste veckorna har vi spelat in två nya avsnitt av Basses Rätt i Skafferiet! Den nya säsongen av BRIS kommer släppas i samband med att BRIS-kokboken kommer ut!

En reaktion till “Uppdatering om Kärlek 3000 & Felix Recenserar

  KommerIntePåNågotFyndigt sade :
  10 april, 2016 kl. 23:30

  Tja!

  Ponera att Minali inte tar saken vidare i tid och ni får tillbaka rättigheterna; finns det då någonting som hindrar Minali från att försätta er i samma sits igen och anmäla samma klipp på nytt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s