Titlecard-tecknare sökes!

Publicerat den Uppdaterat den

SNART ÄR FELIX RECENSERAR-JULKALENDERN HÄR!
I december kommer vi att släppa en Felix Recenserar-julkalender för tredje året i rad! Den här gången kommer vi ta oss an ”Ronny & Julia” från år 2000!
 
För att inte slita ut våra vanliga titlecardtecknare fullständigt, tänkte vi precis som tidigare år låta alla er vara med och rita titlecarden till avsnitten!
 
FÅ MED DITT TITLECARD I ETT AVSNITT:
  • Gör ett titlecard med valfritt motiv som du tycker passar julkalendern och Felix Recenserar – du kan rita för hand & skanna in det, eller rita det i datorn, så länge du skickar bilden som en fil till oss!
  • Skicka bilden till oss på Facebook i ett meddelande – eller, om du inte har Facebook, skicka den till oss via kontaktformuläret här på sidan!
  • Det finns ingen deadline förutom den 24 december – men ju tidigare du skickar in, desto större är chansen att ditt motiv kommer med!
  • Vi kommer välja ut de 24 bilder vi tycker passar bäst – men efter att julkalendern är slut kommer vi lägga upp alla bidrag, även de som inte kom med, i ett album på Facebook!
Så vill du få med en bild till årets Felix Recenserar-julkalender är det bara att sätta igång och rita! Vi tar tacksamt emot alla bidrag! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s